Resources - News

Avery Dennison harmoniseert uitwisseling van gegevens met zakenpartners met Babelway

By Mathieu Pasture
July 25, 2017

De leider in labels en grafische informatie consolideert machine-naar-machine communicatie en breidt zijn integratievermogen uit   

SALT LAKE CITY — Babelway, een innovator in B2B-integratie, kondigde vandaag aan dat Avery Dennison (NYSE: AVY) het Babelway-platform heeft gekozen om alle documentuitwisseling te beheren van zijn afdeling Label and Graphic Materialswat overeenkomt met duizenden uitwisselingspartners in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

“We zijn blij dat Avery Dennison ons heeft gekozen om zijn vermogen uit te breiden voor de integratie met partners buiten grote ondernemingen met klassieke EDI-mogelijkheden,” vertelt Babelway Managing Director François Van Uffelen. “Avery Dennison is nu klaar om te connecteren met elke partner en elke communicatietechnologie aan te pakken, zowel nu als in de toekomst.”

Dankzij het Babelway-platform zal Avery Dennison zonder bijkomende lokale hardware of software ook elektronische gegevens (X12 en EDIFACT) en niet-EDI-gegevens in een aantal indelingen (CSV, XML, UBL, PDF, Excel) kunnen verzenden en ontvangen. Alles wordt beheerd in de cloud.

“Dankzij Babelway hebben we een veel beter zicht en meer controle over onze informatie-uitwisselingen,” vertelde Mark Fedele, Senior Director of Global Applications Management bij Avery Dennison. “Naast een verbetering van de efficiëntie is het vermogen om te kunnen inspelen op de (evoluerende) behoeften rond integratie echt boeiend.”

Een uniform geïntegreerd platform stroomlijnt en automatiseert de samenwerking met de partners. De interface is ontworpen voor bedrijfsgebruikers, dus kunnen nieuwe partners zonder IT-ondersteuning in slechts enkele dagen in plaats van maanden aan boord worden gehaald. Al deze nieuwe voorzieningen hebben bijkomende voordelen voor het bedrijf, zoals een meer proactieve dienstverlening aan de klant.

Een gecombineerd projectteam van Avery Dennison en Babelway zal de eerste integratiefase van het Babelway-platform beheren, waarin verbindingen tot stand worden gebracht met klanten, transportbedrijven en leveranciers in Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Na de eerste fase vindt in de volgende fasen de geografische uitbreiding naar ondernemingen in Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific plaats.

 

Over Babelway
Babelway innoveert op het vlak van B2B-integratie met één overkoepelende doelstelling: zaken eenvoudig maken. Onze missie bestaat erin aan bedrijven de middelen aan te reiken om hun geïntegreerde wereld eenvoudig op te bouwen en te gebruiken. Vandaag verwerkt Babelway tientallen miljoenen documenten voor duizenden klanten. Meer informatie op babelway.local.

Over Avery Dennison
Avery Dennison (NYSE: AVY) is een wereldleider in drukgevoelige en functionele materialen en labeling-oplossingen voor de kledingkleinhandel. De toepassingen en technologieën van het bedrijf vormen een integraal onderdeel van producten die in elke grote industrietak worden gebruikt. Avery Dennison is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd meer dan 25.000 medewerkers. De klanten behoren tot de sectoren consumentenverpakking, grafische weergave, logistiek, kledij, industrie en gezondheidszorg. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Glendale, Californië, en had in 2016 een verkoopcijfer van $6,1 miljard. Meer informatie op www.averydennison.com.

Related News articles