Resources - News

Babelway is de veiligste aanbieder van iPaaS-oplossingen

By Mathieu Pasture
December 18, 2017

Babelway is de veiligste aanbieder van iPaaS-oplossingen

Dankzij de ISO 27001-certificering en PCI DSS-naleving is Babelway de meest veilige Integration Platform as a Service (iPaaS) op de markt

SALT LAKE CITY — Babelway, een innovator in B2B-integratie, kondigde vandaag aan dat het bedrijf met succes de PCI DSS Level 2-conformiteit bereikte en een certificaat volgens ISO 27001:2013-normen behaalde na maandenlange audits door derden, met inbegrip van externe scans en penetratietests door KPMG, Qualys en Deloitte. Dit benadrukt het veiligheidsniveau bij de commerciële uitwisseling van elektronische gegevens, ongeëvenaard in de iPaaS-industrie.

“Babelway heeft onze klanten altijd de veiligheid geboden die hun bedrijven vereisen,” vertelt afgevaardigd bestuurder van Babelway Francois van Uffelen. “We gaan nog een stap verder door deze erkenning te behalen. Vandaag laat Babelway zien hoe belangrijk bedrijfsbeveiliging en wettelijke naleving voor hen is, ongeacht waar onze klanten ter wereld actief zijn.”

De Payment Card Industry Digital Security Standard (PCI DSS)—gecreëerd door kredietkaartgiganten Visa, MasterCard, American Express en anderen—is een reeks beleidsregels en procedures bedoeld om de veiligheid van kredietkaarttransacties te garanderen terwijl de persoonlijke informatie van kaarthouders wordt beschermd. Doordat de DSS-norm wordt gerespecteerd, zijn bedrijven zeker dat via Babelway verzonden en ontvangen kredietkaartgegevens voldoen aan de PCI-veiligheidsmandaten.

ISO 27001 is een reeks normen voor het veilige beheer van digitale middelen. Babelway heeft jarenlang de ISO 27001-protocollen gevolgd door een beheersysteem voor informatieveiligheid te implementeren, een systematische aanpak te hanteren voor het beheren van gevoelige bedrijfs- en klanteninformatie zoals financiële informatie of intellectuele eigendommen. Het behalen van de certificering bewijst dat na een reeks externe audits is gebleken dat we uitstekende normen hanteren.

Dankzij deze twee internationaal erkende normen in gegevensbeveiliging wordt Babelway de eerste iPaaS- of EDI-softwareaanbieder die SOC 2, ISO 27001, PCI DSS en HIPAA-normen naleeft.

Dienstverlener1 SOC 2 Type II ISO 27001 PCI DSS HIPAA BAA
Babelway    
Chiapas EDI  —  
Cin7  —
Cleo
Dell Boomi  
EDI/HQ
GoAnywhere MFT
Liaison Data Integration
My B2B Complete EDI Solution
TruCommerce EDI Solutions

Om deze normen in de toekomst te behouden, zal Babelway worden onderworpen aan een jaarlijkse audit (voor SOC 2 en ISO 27001) en externe scanning (voor PCI DSS-naleving). Raadpleeg babelway.local/security-policy voor meer informatie over het beveiligingsbeleid van Babelway.

Over Babelway
Babelway innoveert op het vlak van B2B-integratie met één overkoepelende doelstelling: vereenvoudiging. Onze missie bestaat erin aan bedrijven de middelen aan te reiken om hun geïntegreerde wereld eenvoudig op te bouwen en te gebruiken. Vandaag verwerkt Babelway tientallen miljoenen documenten voor duizenden klanten. Meer informatie op babelway.local.

1 Op basis van een lijst met de beste edi-softwareaanbieders door Capterra op http://www.capterra.com/edi-software/.

Related News articles